RETOURZENDINGEN

Belangrijke informatie: wij krijgen meldingen van consumenten die denken sandalen bij ons gekocht te hebben. Dit blijkt een partij te zijn met een soortgelijke naam als de onze, maar dit zijn wij (“SEMPER FOOTWEAR”) niet en wij zijn ook niet op enige wijze verbonden aan deze partij. Wij verkopen alleen de artikelen die in onze online shop staan.

Je mag je bestelling om wat voor reden dan ook binnen 21 dagen na bestelling retourneren, mits het product ongedragen en onbeschadigd is. Het product dient zonder enige gebruikerssporen en in originele verpakking te worden geretourneerd. Bij het retourneren dien je gebruik te maken van het bijgevoegde retourformulier.

Om problemen te voorkomen raden wij aan retourzendingen te retourneren met een vervoerder die een trackingnummer en verzekering mogelijk stelt. Indien een bestelling wordt geretourneerd, bewaar dan altijd het tracking nummer en een kopie van het ontvangstbewijs, dit geldt als een bewijs van verzending.

Bij je pakket zit een label bijgesloten die je op het retourpakket kunt plakken. Mocht je deze kwijt zijn dan kun je de volgende adresgegevens gebruiken:

Retourneren kan naar het volgende adres:
SEMPER
t.a.v. Returns
Westerblokker 175b
1695 AE Blokker
Nederland

Nadat we je retourzending ontvangen zullen wij zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen je geld terugstorten.

Retourkosten worden als volgt vergoed: indien je minstens één van onze producten wilt houden dan vergoeden wij € 5 retourkosten. Indien je geen van onze producten houdt dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Als je nog verdere vragen hebt kun je contact opnemen met contact@semperfootwear.com.